3e DAF CF 410 voor BMN Bouwmaterialen

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de 3e DAF CF 410 uit een serie van drie aan BMN Bouwmaterialen. Breed inzetbaar voor BMN op alle fronten! En dat niet alleen. Want doordat de nieuwe DAF CF lichter is dan ooit, zijn hogere laadvermogens mogelijk die bijdragen aan het resultaat. Daarnaast maken de exterieurkenmerken én het interieur ontwerp deze truck het meest aantrekkelijke, comfortabele en plezierige voertuig om mee te rijden voor de chauffeur!

3e DAF CF 410 voor BMN Bouwmaterialen

Exterieur DAF CF 410

De designelementen maken de DAF CF 410 een ware aantrekkelijke truck voor het oog. De zonnekap is nieuw vormgegeven voor een betere aerodynamica en een lager brandstofverbruik. Daarnaast heeft BMN handig gebruik gemaakt van de zonnekap door de bedrijfsnaam voorop te plaatsen. De cabine is gespoten in de prachtige huiskleur van BMN bouwmaterialen. Met boven het DAF- LOGO volop ruimte voor de domeinnaam BMN.NL Waaronder de grille-strips een krachtige, aantrekkelijke en moderne uitstraling geven!

Derde DAF CF 410 FT 4x2 voor BMN Bouwmaterialen

Interieur van de 3e DAF CF 410

Het dashboard zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. Zo is een Orlaco zijzicht camerasysteem in de DAF CF gebouwd door Bedrijfswagen Service Friesland. Welke voor de omstanders des te meer veiligheid geeft. En dankzij de slimme voertuigelektronica is de positie van de individuele schakelaars aangepast aan de inzet van de truck en de voorkeur van de chauffeur. Wat zorgt voor een ergonomisch gebruiksgemak. Daarnaast bezit de 3e DAF CF 410 ook een Automatische temperatuurregeling met airco. Het interieur van de DAF CF geeft de chauffeur een optimaal thuis gevoel met alle gemak van dien!

Aandrijflijn

Tot 7% brandstofbesparing realiseren en daarmee een 7% lagere uitstoot van CO2 begint bij de juiste aandrijflijn. Zo bezit ook de 3e DAF CF 410 een PACCAR MX-11 motor. Dit vermogen leidt tot een nog hoger koppel bij lagere toerentallen. De DAF CF 410 kan op kruissnelheid rijden met motortoertallen van slechts 900 omwentelingen per minuut. Dit leidt niet alleen tot de hoogste doeltreffendheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid, maar ook tot extreem lage geluidsniveaus. In de hoogste versnelling is extra koppel beschikbaar voor geweldige rijkwaliteiten.

Al met al ontbreekt er niets aan de schitterende 3e DAF CF 410. En nu alle drie CF-trucks zijn afgeleverd en het plaatje compleet is. Heeft BMN bouwmaterialen drie visitekaartjes op het wegennet rijden. Waar BMN zeker trots op kan zijn!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst BMN bouwmaterialen en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

3e DAF CF 410 FT voor BMN Bouwmaterialen