3e DAF CF 400 voor Melkweg|Fritom

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van de 3e DAF CF 400 aan wagenpark beheerder Wieger Terpstra van de Melkweg|Fritom in Bolsward.

3e DAF CF 400 uit serie van 4 voor Melkweg Fritom

Melkweg|Fritom

Melkweg|Fritom biedt u voor al uw vloeibare levensmiddelen de mogelijkheden van intermodaal transport. Hét beproefde antwoord op de congestie van de Europese wegen. Voor u goedkoper en bovendien minder belastend voor het milieu. Of het nu gaat om zuivelproducten, eetbare oliën, vetten, vruchtensappen, wijnen, alcohol of cacaoboter, u vindt bij Melkweg|Fritom een specialist in het vervoer van deze goederen; al dan niet geconditioneerd.

3e DAF CF 400 uit serie van 4 voor Melkweg Fritom

Melkweg Fritom beschikt over roestvrijstalen tankcontainers met voorzieningen op basis van HACCP-normen. Datacommunicatie verloopt via mobiele boordcomputers voor het gecombineerde transport per vrachtauto, rail en shortsea-schip naar onder andere de UK, Ierland, Scandinavië, Finland, Spanje en Portugal.

Melkweg|Fritom vervult de regiefunctie in logistieke dienstverlening. Zij zorgen voor logistieke rust bij hun opdrachtgevers. Daarbij dragen zij de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling, uitvoering en bewaking van logistieke processen. Hierdoor kan de klant zich richten op zijn primaire bedrijfsproces.

3e DAF CF 400 uit een serie van 4 voor Melkweg|Fritom

Aan het wagenpark van de Melkweg|Fritom is nu de 3e DAF CF 400 toegevoegd uit een serie van 4, waarvan 2 DAF CF trekkers kort geleden al zijn afgeleverd, en hierbij ook kort geleden 1 DAF XF trekker. Binnen de korte lijnen tussen BSF en de Melkweg|Fritom is de “vier op een rij” nu compleet, en hier zijn wij bij Bedrijfswagen Service Friesland trots op, want met elkaar zijn het mooie combinaties geworden!

3e DAF CF 400 uit serie van 4 voor Melkweg Fritom

De DAF CF 400 is uitgevoerd met een 10,8 liter MX-11 motor en een AS-Tronic versnellingsbak. De DAF trekker is gespoten in de bedrijfskleuren van de Melkweg|Fritom. Het zijn ultieme allrounders. Met lage operationele kosten, een ultiem chauffeurscomfort en vooral een ongeëvenaarde veelzijdigheid.

Stijlvol

De DAF CF trekker heeft een stoere en elegante uitstraling. De markante grille en het fraaie chromen paneel met DAF-logo zijn echte eyecatchers. Daar boven pronkt het mooie logo van Melkweg|Fritom. Het aantrekkelijke frontdesign loopt door in de nieuwe spatschermen, en fenders. Voor een optimale aerodynamica en de hoogste brandstofefficiency.

Doordacht3e DAF CF 400 uit serie van 4 voor Melkweg Fritom

De DAF CF 400 heeft een ruime Space Cab cabine. Fraai en stijlvol van buiten, comfortabel van binnen. Design en functionaliteit gaan hand in hand. Neem de aerodynamische hoekspoilers. Die geven het uiterlijk extra cachet en sturen de luchtstroom zodanig dat de handgrepen op de portieren mooi schoon blijven.

Toegankelijk

Gemakkelijk in- en uitstappen is belangrijk bij een truck in deze klasse. Praktisch is de lage cabinevloer van slechts 1,25 m. Daardoor kan volstaan worden met twee of drie opstaptreden. De aluminium treden zijn anti-slip. Dat is veilig, ziet er fraai uit en helpt beschadigingen te voorkomen.

Een DAF CF 400 trekker waar de Melkweg|Fritom mee gezien mag worden, een mooie aanvulling als visitekaartje van het bedrijf.

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert de Melkweg|Fritom met de mooie afgeleverde DF CF trekker, en wenst Jelle Breeuwsma en de chauffeur veel succes en veilige kilometers!

3e DAF CF 400 uit serie van 4 voor Melkweg Fritom