2e XF 450 FT Euro 6 VBB Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van een DAF XF 450 FT Euro 6 aan VBB Transport uit Dokkum. Dit is de 2e XF 450 FT Euro 6 uit een serie van 3 DAF XF 450 FT 4×2 trekkers voor VBB Transport.

2e XF 450 FT Euro 6 voor VBB Transport

Cabine interieur

De DAF XF 450 komt het beste uit de test in de chauffeurscomfort. Dit dankzij de uitstekende toegankelijkheid en voortreffelijke interieurruimte. Hierbij heeft de DAF XF vele innovaties die zorgen voor nog meer comfort, gebruiksgemak, aantrekkingskracht en veiligheid. Vanaf het moment van instappen, biedt de XF 450 FT Euro 6 de hoogste kwaliteit en het hoogste chauffeurscomfort.

Smaakvolle en warme kleuren

De smaakvolle en warme kleuren waarin het dashboard, de stoelen, gordijnen, matrassen en zij- en achterwanden zijn uitgevoerd. Verlenen het interieur een prachtige uitstraling waarin VBB Transport zich thuis voelt. De kleurafwerking van het cabine interieur is Dark Sand met de decoratiekleur Piano Black. De chauffeur heeft een Luxury Air chauffeursstoel met voor hem een Soft grip stuurwiel. Verder zit in de DAF XF 450 cabine een automatische temperatuurregeling met airco. En een standverwarming met restwarmtepomp en Timer. Met een elektrisch bedienbaar dakluik en een Pollenfilter.

DAF Connect

Bij het grote transportbedrijf VBB Transport kan men niet zonder DAF Connect! We hebben samen besloten om een Universele Fleet Management Connector in te bouwen met DAF Connect. Welke VBB Transport snel voorziet van up-to-date informatie over de chauffeurs, trucks en logistieke processen. Deze informatie is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar online beschikbaar. En helpt VBB Transport om de voertuigbeschikbaarheid te verhogen, de operationele kosten te verlagen en verhoogt de logistieke efficiency. DAF Connect stelt VBB Transport in staat onderhoud en reparaties zo effectief mogelijk te plannen. En voordeel te halen uit DAF’s advies op maat, dat met DAF Connect wordt gegenereerd. Hiernaast is voor de communicatie een Truck Phone ingebouwd met hierbij een luxe luidsprekersysteem met 6 luidsprekers geïnstalleerd. Uiteraard ontbreken in de XF 450 de Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS en de Driver Performance Assistant niet!

2e DAF XF 450 voor VBB transport

DAF XF 450 aandrijflijn

De DAF XF 450 FT Euro 6 is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor 330 kW/449 pk. Met een milieuvriendelijke uitlaatemissie Euro 6. En een geautomatiseerde versnellingsbak met 12 versnellingen en met handbediening, een Full-versie.

DAF XM6 Brandstofsysteembescherming

De DAF XF 450 is uitgevoerd met een remprestatiebewaking en een MX Engine Brake. Hiernaast heeft Bedrijfswagen Service Friesland een DAF XM6 brandstofsysteem bescherming ingebouwd. De DAF XM6 brandstofsysteembescherming beschermt het nieuwe DAF Euro 6 brandstofsysteem extra tegen verontreinigingen, en vocht in de brandstof. De XM6 is een oplossing die de kans op reparaties voorkomt en ongeplande stilstand beperkt!

VBB Transport

In distributie ONGEWOON goed

 VBB Transport In distributie ONGEWOON goed

VBB Transport heeft hun transportbedrijf gevestigd in Dokkum. En heeft zich gespecialiseerd in distributie door de gehele Benelux en Duitsland. VBB Transport staat voor service, kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van transport. Voor verschepingen en export over de gehele wereld kunt u bij VBB Transport in Dokkum terecht.

2e XF 450 FT

Bedrijfswagen Service Friesland is trots de 2e DAF XF 450 FT 4×2 trekker te mogen afleveren aan VBB Transport. Weer een prachtig mooie XF 450 welke het Nationale en Internationale wegennet verrijkt!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst VBB Transport en de chauffeur Richard Fennema veel succes en veilige kilometers.

XF 530 FAS 6×2 voor JDV Transport

2e-XF-450-FT-Euro-6-voor-VBB-Transport