2e New DAF XF FTG 480 voor de Vlas Transport

We mochten de 2e New DAF XF FTG 480 Super Space Cab overhandigen aan de Vlas Transport in Harlingen. Waarop door Bedrijfswagen Service Friesland speciale brandstoftanks zijn gebouwd. Waar mee de XF 6×2 trekker meer als 1000 liter brandstof mee kan nemen. De Vlas Transport rijdt internationaal transport, waar door de 1000 liter brandstoftanks een uitkomst zijn!

2e New DAF XF FTG 480 voor de Vlas Transport

2e New DAF XF FTG 480 Super Space Cab

De DAF XF voorloopas trekker is uitgevoerd met een MX 13 motor. En een TraXon geautomatiseerde versnellingsbak, met 12 versnellingen.

New XF-interieurNew DAF XF 6x2 trekker voor de Vlas transport

De new XF heeft een zeer ruime cabine. En vormt het toppunt van alle luxe en comfort! Het mooie vormgegeven instrumentenpaneel is duidelijk en heeft een nog betere leesbaarheid. Het infopaneel biedt meer informatie voor meer comfort en efficiency. En om de chauffeursprestaties te verbeteren bevat de Driver Performance Assistant (DPA) nog meer tips voor zuinig rijden.

Nieuw temperatuur- en klimaatregelsysteem

Het volledig nieuwe klimaatregelsysteem blinkt uit in comfort en gebruiksgemak. Dit systeem omvat one-touch ontwasemen. Standventilatie. Standverwarming met timer. Restwarmte en automatische recirculatie. Hierbij kan het bedieningspaneel worden bediend vanaf de achterwand. Mede is dit voertuig voorzien van een fraai vormgegeven stand airco. Welke in het dakluik wordt geplaatst, en in het aerodynamische pakket van het voertuig past.

De Vlas sinds 1933 een veelzijdige logistieke dienstverlener!

Met een wagenpark van ruim 50 auto’s staat in Harlingen een hypermoderne bedrijfsaccommodatie van De Vlas Transport. Nu alweer vier generaties de Vlas die de hier scepter zwaaien. Meegegroeid met de tijd qua logistiek, materiaal en automatisering. En nog steeds geldt de oude slogan: “de Vlas laadt wat per as gaat.’

Vervoer

Van stuks vervoer tot groepage. Van diepvriesvracht tot buitenmaatlading, en van diepladers tot Konvooi Exceptioneel: de Vlas transport staat ervoor. De thuisbasis is aan het Wad: Harlingen. De Vlas transport werkt nation2e New DAF XF 480 de Vlas Transportaal en internationaal, en op de Waddeneilanden. De rode De Vlas-trucks komt u overal tegen.

Aan dit prachtig mooie wagenpark van ruim 50 auto’s. Wordt nu de 2e New DAF XF FTG 480 Super Space Cab toegevoegd.

Stoer, krachtig, stijlvol de XF 6×2 trekker

De XF 6×2 trekker is niet alleen stoer door uiterlijk. De DAF XF 6×2 trekker is krachtig met de 480 pk. En bovenal stijlvol van binnen én buiten. De Vlas heeft ook met de 2e New XF een waar visitekaartje op het wegennet.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst De Vlas Transport en de chauffeur veel succes en veilige kilometers toe!