2e New DAF XF 480 FT voor Tiltrans

Vanmorgen mocht Bedrijfswagen Service Friesland de sleutels overhandigen van de 2e New DAF XF 480 FT aan Tiltrans Transport in Bergum. Ook deze 2e New DAF XF 480 FT is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor met een nieuwe Traxon geautomatiseerde versnellingsbak met 12 versnellingen.

2e New DAF XF 480 FT voor Tiltrans - een PACCAR MX-13 motor met een nieuwe Traxon geautomatiseerde versnellingsbak met 12 versnellingen.

2e New DAF XF 480 FT met PACCAR MX-13 motor

Ook deze 2e New DAF XF 480 FT is uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor met een nieuwe Traxon geautomatiseerde versnellingsbak met 12 versnellingen. In de zeer ruime cabine met de smaakvolle warme zandkleuren is ook een dubbele PTO bediening geplaatst voor de compressor en de hydrauliek. Hiernaast bezit de zeer ruime comfortabele cabine het nieuwe temperatuur en klimaatsysteem. Dit systeem omvat one-touch ontwasemen, standventilatie, standverwarming met timer, restwarmte en automatische recirculatie, welke kan worden bediend vanaf het bedieningspaneel in de achterwand. Dit biedt optimaal comfort voor de chauffeur, maar is hiernaast extreem energiezuinig, wat bijdraagt aan de lage operationele kosten.

Nog betere informatie voor de chauffeur

De informatie voor de chauffeur is nog verder uitgebreid om effectief actie ondernemen te vergemakkelijken. Het fraai vormgegeven en duidelijke instrumentenpaneel heeft nu andere lettertypen en een nieuwe styling voor nog betere leesbaarheid. Het infopaneel voor de chauffeur biedt meer informatie voor meer comfort en efficiency. Om de chauffeursprestaties nog verder te verbeteren, zijn de instellingen logischer ingedeeld en bevat de Driver Performance Assistant (DPA) nog meer tips voor zuinig rijden.

Vanmorgen werd de 2e New DAF XF 480 FT super trots in ontvangst genomen door de chauffeur van Tiltrans Harm Alberts.

En na ontvangst werd door Heine de Vries de gehele New XF met alle nieuwe ins and outs uitgelegd aan de chauffeur. Zo weten wij bij Bedrijfswagen Service Friesland dat de New XF met een gerust hart afgeleverd is, en de chauffeur volop kan profiteren van alle nieuwe noviteiten van de New XF!

And A Beautiful truck it is!

Aan Tiltrans Noord is deze prachtige New DAF XF 480 FT Super Space Cab toegevoegd. Gespoten in de mooie bedrijfskleuren waarin eenieder Tiltrans herkent, met boven de grille en bovenop de Super Space Cab de mooie bedrijfsnaam Tiltrans duidelijk herkenbaar. Het is wederom een prachtige New XF geworden, waarmee Tiltrans in Burgum gezien mag worden!

Tiltrans is ondergebracht in een drietal werkmaatschappijen te weten Tiltrans Noord en Tiltrans Milieu gevestigd in Burgum (Frl) en Tiltrans Zuid gevestigd in Best (NB) Het werkgebied van Tiltrans beslaat een groot deel van Europa waarbij Duitsland, België, Frankrijk, Italië, Denemarken en Groot-Brittannië de belangrijkste landen zijn.

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Tiltrans Burgum én de chauffeur Harm Alberts veel succes en veilige kilometers toe met de 2e New DAF XF 480 FT!

DAF XF 440 Bakwagen LZV combinatie voor DROWA

2e New DAF XF 480 FT voor Tiltrans