2e DAF CF in 2017 voor de Takomst

Bedrijfswagen Service Friesland mag voor de tweede keer dit jaar de sleutels overhandigen van deze mooie DAF CF 440 Euro 6 aan de Takomst in Workum.

Tweede DAF CF 440 Euro 6 voor de Takomst-Bedrijfswagen Service Friesland

De Takomst heeft nu al voor de vijfde keer Bedrijfswagen Service Friesland verzocht een DAF CF af te leveren. Wat natuurlijk niet voor niets is, je vindt in elkaars bedrijf wat je als mens bent en hoe je werkt. Door altijd voor de klant door het vuur te gaan, en wanneer het bedrijf belt er ook korte lijnen zijn, waardoor de klant snel geholpen word. Dit geld voor de bedrijfsvoering van de Takomst, maar zeker ook voor Bedrijfswagen Service Friesland. En precies hierin vinden wij elkaars gelijkenissen!

DAF CF 440 Euro 6

En wederom is er voor een DAF CF 440 Euro 6 gekozen, dit vanwege het RMO vervoer welke de Takomst dagelijks vervoerd. Waarbij de chauffeurs op en af naar veehouderijen rijden, en het gemakkelijk in en uit stappen wel gewaardeerd word bij een truck in deze klasse. Praktisch is de lage cabinevloer van slechts 1,18 m bij deze uitvoering met een Paccar MX-11-motor. Daardoor kan volstaan worden met maar twee opstap treden.

De DAF CF heeft een riante ruime slaapcabine en een ultra-ruime Space Cab, waardoor we gerust kunnen zeggen dat de DAF alle comfort heeft voor een week van huis. In het tanktransport is het eigen gewicht erg belangrijk, en ook daar vormt de DAF CF de ideale oplossing. Vooral met de MX11 krachtbron met 440 pk is DAF in staat een bijzonder licht voertuig te leveren. Wat voor een belangrijk deel te danken is aan het chassis, dat licht en sterk tegelijkertijd is. Wat resulteert in een hoog netto laadvermogen, en daarbij telt voor de Takomst iedere kilo.

DAF Transport Efficiency

De DAF CF 440 trekker is gespecificeerd met het DAF Transport Efficiency pakket. Dat betekent dat de truck voorzien is van een geoptimaliseerde aandrijflijn voor een nog lager brandstofverbruik. Verder zijn er lagere operationele kosten, en wordt het milieu ontzien door deze uiterst efficiënte truck.

Stoer en een waar visitekaartje op het wegennet

Het complete ontwerp van de DAF CF Euro 6 staat als een huis: stoer en elegant, doordacht en uiteraard uiterst functioneel. Waarbij op de ruime Space Cab het mooie duidelijke logo van de Takomst er uit spat! Kortom een stoere en elegante DAF waarmee de Takomst gezien mag worden, en een waar visitekaartje op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst de Takomst en de chauffeur veel succes en vele veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen De Takomst

Tweede DAF CF Euro 6 440 voor de Takomst--Bedrijfswagen Service Friesland