2 nieuwe DAF CF 410 FT Visser Transporten Bolsward

Afgelopen week reden we bij onze klant Visser Transporten in Bolsward op het erf. Dit keer met twee DAF CF “Truck Of The Year” trekkers. Het betreft 2 nieuwe DAF CF 410 FT 4×2 trekkers.

2 nieuwe DAF CF 410 FT voor Visser Transporten Bolsward

2 nieuwe DAF CF 410 FT

De 2 DAF CF 410 FT trekkers zijn uitgevoerd met een Sleeper Cab en hebben een mechanische cabine-ophanging. Met elektrisch verstelbare spiegels en een Frontspiegel.

Interieur

De kleur afwerking van het cabine interieur van de 2 nieuwe DAF CF 410 FT trekkers zijn Dark Sand. Hierbij is de decoratie cabine interieur kleur Black Rock. Verder hebben de DAF CF 410 FT-trekkers een automatische temperatuurregeling met Airco. Een aluminium dakluik met handbediening. En een ECAS-afstandsbediening met uitgebreide functies.

daf cf 410 ft 4x2 trekkers voor Visser Transporten

Alle 2 nieuwe DAF CF 410 FT trekkers zijn uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. En een Euro 6 uitlaatemissie. Een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. En hiernaast een geautomatiseerde versnellingsbak met handmatige bediening. Een Luxury Air chauffeursstoel. En een Adaptive Cruise Control met Forward Collision Warning en AEBS. Een Driver Performance Assistant met tips voor zuinig rijden. En verder zijn de twee CF-trekkers uitgevoerd met een rem prestatiebewaking. En een parkeerrembediening met testpositie.

Veiligheid

De 2 DAF CF 410 FT zijn natuurlijk van alle veiligheid voorzien. Zo is de nieuwe DAF CF voorzien van een Lane Departure Warning-systeem om de chauffeur te waarschuwen. Hiernaast bezit de nieuwe CF een voertuigstabiliteitsregeling (VSC).

Visser Transporten Bolsward

Visser Transporten Bolsward is 75 jaar bekend in het logistieke transport.

Het effect van gewoon goed transport

Visser Transporten heeft in 75 jaar ruime ervaring opgebouwd. Waarin zij zijn uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in distributie van bouwmaterialen, aanverwante goederen en gekoelde- en diepvriestransport. Een specialiteit van Visser Transporten is “verhuizingen”.

2 daf cf 410 ft trekkers voor visser transportenVisser Transporten levert met de grootst mogelijke aandacht voor het logistieke proces. Met precieze en adequate leversnelheid die uniek is in deze branche. Het team van Visser Transporten bestaat uit gemotiveerde mensen. Het zijn creatieve, ondernemende, betrokken vakmensen. Het team en hun wagenpark zorgen voor een breed inzetbaar palet aan transport oplossingen. Waar mee zij uw goederen met zorg en aandacht behandelen. Zo dat ze snel en betrouwbaar worden vervoerd.

Twee nieuwe allround DAF CF trekkers

Er zijn twee mooie nieuwe allround DAF CF trekkers toegevoegd aan het wagenpark van Visser Transporten Bolsward.

De 2 nieuwe DAF CF 410 FT trekkers zijn gespoten in de huisstijl van Peter’s Hout uit Bolsward, waarvoor Visser de distributie uitvoert. De trekkers zijn voorzien van 2 nieuwe trailers. Een waar visitekaart op het wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Visser Transporten en de chauffeurs veel succes en veilige kilometers toe. 

DAF CF 300 FAN voor Gemeente Sud West Fryslan

Twee nieuwe DAF CF 410 FT Visser Transporten