2 First Choice XF Low deck Visser Transporten Bolsward

Visser Transporten Bolsward kiest voor First Choice XF Low deck

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van 2 First Choice XF Low deck aan Visser Transporten Bolsward. Ook Visser koos weer voor een prachtige First Choice DAF XF 450 Low deck. De voordelen van een XF Low Deck zijn omdat het de meest effectieve oplossing is in combinatie met een minimale koppelingshoogte van 91 cm en voldoende bodemvrijheid bieden. Hierdoor kan Visser Transporten Bolsward trailers met een interne laadhoogte van 3 m gebruiken, zonder dat de wettelijk verplichte buitenhoogte van maximaal 4 m wordt overschreden. Een schitterende truck onder de vijf jaar oud en onder de 500.000 kilometer. Niet van nieuw te onderscheiden, maar een waar visitekaartje op het Nationale wegennet!

First Choice XF Low deck

De First Choice XF 450 is uitgevoerd met een mechanische cabine ophanging met een zeer ruime Super Space Cab. Hierop een vaste dakspoiler voor de Super Space Cab, en ook zijn er werklampen op gemonteerd met bediening vanuit de cabine. Daarnaast bezitten de 2 First Choice XF trekkers Skylights en Fenders. En elektrisch verstelbare spiegels met verwarming. De cabines van de 2 First Choice XF 450 zijn gespoten in de bedrijfskleur van Visser Transporten Bolsward, op maat gemaakt!

Interieur DAF XF Low deck

First Choice DAF XF Low Deck voor Visser Transporten Bolsward

De kleurafwerking van het cabine interieur van de DAF XF 450 is Dark Sand. Met als decoratiekleur Delta zwart. De chauffeur mag plaats nemen in een Luxury Air chauffeursstoel met volledig verstelbare lucht geveerde stoelen en een armleuning. Daarnaast is de XF 450 Low deck uitgevoerd met een Automatische temperatuurregeling en Airco. Standverwarming met Restwarmtepomp en Timer. Een Pollenfilter en ook een Elektrisch bedienbaar dakluik.

Communicatie en rijmanagement

Met een wagenpark als Visser Transporten Bolsward kan men gewoon niet zonder een Fleet Management systeem connector met het DAF Connect. Zo zijn ook deze 2 First Choice XF 450 voorzien van dit prachtige wagenparksysteem! Met Real-time inzichten in de voertuigen en de chauffeurs. Met daarnaast informatie over de actuele locatie. Het brandstofverbruik en ook de gereden kilometers. Hiernaast kan Visser inzien wat de bezettingsgraad is van de vloot en zo ook het stationair draaien van de motor. Al deze informatie wordt duidelijk gepresenteerd op een online dashboard dat aan de klantwensen van Visser Transporten is aangepast. Voor het rijmanagement is daarnaast gekozen voor een Adaptive Cruise Control met FCW en AEBS-3. En een Driver Performance Assistent voor het optimaal rijden van de chauffeur.

Veiligheid en beveiliging

Voor de veiligheid zijn de 2 First Choice XF voorzien van een Lane Departure Warning systeem. Een Voertuigstabiliteitsregeling (VSC). En natuurlijk is er ook voor de beveiliging gekozen voor een SCM-basis motorstartblokkering. Een goede keuze voor diefstalbeveiliging!

jong gebruikte DAF XF 450 Low deck voor Visser Transporten Bolsward

Aandrijflijn

De 2 DAF XF zijn uitgevoerd met een MX-11 motor. Met hiernaast een Geautomatiseerde TraXon versnellingsbak Full versie. Met Hill Start AID, EcoRoll, Eco-modus en ook FastShift-functies. Een Antislipregeling (ASR) en sleepmomentregeling (SMR). Met een Achterasverhouding van 2,05.

Remsysteem

De 2 First Choice XF Low deck hebben Geventileerde schijfremmen vóór en achter. Een Geavanceerd elektronisch remsysteem (AEBS). Een MX Engine Brake met aangedreven achteras en schijfremmen.

Bedrijfswagen Service Friesland is trots om de 2 First Choice XF 450 Low deck toe te mogen voegen aan het wagenpark van Visser Transporten Bolsward. Twee ware visitekaartjes voor Visser Transporten!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst Visser Transporten Bolsward en de chauffeurs veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

2 First Choice DAF XF 450 Low deck voor Visser Transporten Bolsward