2 DAF XF SSC De Boer Transport!

De Boer Transport kiest weer 2 nieuwe DAF XF SSC!

DAF XF Super Space Cab voor De Boer Internationaal Transport

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van 2 nieuwe DAF XF SSC aan De Boer Internationaal Transport in Menaldum. Het betreft 2 DAF XF 480 FT 4×2 Super Space Cab. Welke BSF beide heeft opgebouwd naar de wens van de klant. Waarvan 1 DAF ook voorzien is van hydrauliek voor het rijden met een Walking floor trailer. Twee schitterende DAF XF trucks waar De Boer in Menaldum trots op kan zijn!

Exterieur

De 2 DAF XF zijn uitgevoerd met een vaste dakspoiler voor de Super Space Cab. Op een lucht geveerde cabineophanging. Met LED-koplampen, dag verlichting, mistlampen en bochtverlichting. En duidelijk verlichte Skylights. Fenders en Sideskirts. De cabine is gespoten in de mooie rode bedrijfskleur van De Boer Internationaal Transport. Met de bedrijfsnaam duidelijk zichtbaar op de Super Space Cab en beide deuren.

Interieur

DAF XF Super Space Cab De Boer Internationaal Transport

De interieur kleuren van de 2 nieuwe DAF XF SSC zijn uitgevoerd in de warme kleur Dark Sand. Met als decoratiekleur Agenta. De chauffeurs mogen plaats nemen in een zeer comfortabele Luxury Air chauffeursstoel met armsteun. Het dashboard is voorzien van vele accessoires rondom de chauffeur gebouwd. Zo bezitten alle 2 DAF XF 480 FT 4×2 een Automatische klimaatregeling in de cabine. Waarin Bedrijfswagen Service Friesland ook een stand airco heeft ingebouwd. Daarnaast bezitten beide DAF XF een Standverwarming met Restwarmtepomp en Timer.

Communicatie en rijmanagement

Heine de Vries van BSF overhandigd de sleutels van een nieuwe DAF XF Super Space Cab aan De Boer Internationaal Transport

Ook beide DAF XF 480 zijn voorzien een Fleet Management Systeem Connector met het DAF Connect. Zodat ook deze DAF Trucks ten alle tijde te volgen zijn door de planning van De Boer Internationaal Transport.

Voor de veiligheid zijn de 2 DAF XF 480 uitgevoerd met:

  • Een DAF Night Lock
  • Lane Departure Warning systeem
  • Voertuigstabiliteitsregeling (VSC)
  • En een SCM-alarmsysteem met 15 minuten blokkering

Aandrijving DAF XF 480

De 2 DAF XF 480 zijn uitgevoerd met een PACCAR MX-13 motor. En een Geautomatiseerde versnellingsbak 12 versnellingen.

Wij zijn dankbaar dat BSF 2 compleet uitgeruste DAF XF Super Space Cab met optimaal chauffeurscomfort mochten afleveren aan De Boer. 2 op en top visitekaartjes op het Internationale wegennet voor De Boer Internationaal Transport!

Bedrijfswagen Service Friesland wenst De Boer Internationaal Transport en de chauffeurs veel succes en veilige kilometers toe!

Gerelateerde artikelen

2 nieuwe DAF XF Super Space Cab voor De Boer Internationaal Transport