2 DAF XF 460 voor Post Logistics

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van 2 DAF XF 460 Space Cab trekkers aan Post Logistics in Sneek.

2 DAF XF 460 voor Post Logistics - Bedrijfswagen Service Friesland

Post Logistics – Het verlengstuk van uw organisatie!

Post Logistics is gevestigd in Sneek en is gespecialiseerd in palletvervoer. Het thuis van Post Logistics is de gehele Benelux en hierbij Noord Frankrijk. Van waaruit zij transportlijnen onderhouden naar het Oosten van Europa, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Slowakije hebben, evenmin als Hongarije, voor ons witte plekken op de kaart. Post Logistics kent de eigenaardigheden en de omstandigheden van alle streken, de lokale feestdagen en de wegen en weggetjes.

Vervoer van gevaarlijke stoffen2 DAF XF 460 voor Post Logistics - Bedrijfswagen Service Friesland

Een andere specialiteit is het vervoer van gevaarlijke stoffen, of bijvoorbeeld vuurwerk (ADR 1), levens- of genotmiddelen, machines of computers. Ze weten overal weg mee, het is hun dagelijkse kost. Ze kennen van tal van producten de specifieke vervoerscondities. Het medewerkersbestand is een logische en praktische mix van Nederlandse en buitenlandse chauffeurs. Toch is en blijft hun grootste specialiteit en trots: de flexibiliteit.

Ze kunnen improviseren, en kunnen snel schakelen en beslissen, omdat ze korte lijnen hebben, maar ook omdat ze betrokken zijn en ondernemend. Omdat Post Logistics in staat zijn zich in uw situatie te verplaatsen, zodat ze uw belangen beter kunnen bedienen. Waar en wanneer ook. Als professionele logistieke dienstverleners zijn ze het verlengstuk van uw organisatie. Het logische verlengstuk, dat durven ze gerust te stellen, omdat Post Logistics uw belangen zo behartigen als u zelf zou doen.

Dat Post Logistics het verlengstuk is van uw organisatie, kunt u zelfs heel letterlijk nemen, met 25,25 M per combi zelfs. Dit is namelijk de lengte van de LZV’s van Post Logistics. Zij zijn gemachtigd deze LZV’s in te zetten. Het zijn langere en zwaardere vrachtwagens die een lengte van 25,25 meter mogen hebben, en die tot 60 ton mogen wegen. Een LZV levert – alleen op brandstof al – een besparing op van ± 30 % t.o.v. conventionele vrachtwagencombinaties. Het is een super efficiënte wijze van transport waarmee ook het milieu en de verkeersbelasting van het wegennet worden ontzien. Uiteraard zijn de LZV’s van Post Logistics zeer geschikt voor lengtevervoer, maar volumevervoer en palletvervoer komen ook in aanmerking. Enkele van hun combinaties zijn geschikt gemaakt voor waardentransport.

Eigen opslagcapaciteit

opslagOp de centraal gelegen eigen locatie in Sneek beschikt Post Logistics over een eigen opslagcapaciteit van 6500 m2 en een hoogte van 8 meter. Van hieruit zijn West- en Noord-Nederland, Duitsland en de achterlanden daarvan snel en goed bereikbaar. Ook Slowakije en Tsjechië, Hongarije, Oostenrijk. Opslag is in stellingen (pallets) of in bulk mogelijk, per week, per maand of semipermanent, per m2. Ook kan het magazijn fungeren als uw distributiecentrum. De personele bezetting kan tal van werkzaamheden van de uwe overnemen. Ze kunnen het complete voorraadbeheer, inclusief het strippen van de containers, overslag en orderpicking verzorgen. Wikkelen, verpakken, etiketteren en natuurlijk ook distribueren: Ze regelen het graag voor u. Tijdelijk of permanent: de opslagcapaciteiten van Post Logistics bepalen mede uw flexibiliteit in het opereren op uw markten.

2 DAF XF 460 Space Cab

En nu mocht BSF 2 DAF XF 460 Space Cab trekkers toevoegen aan het wagenpark van Post Logistics, de perfecte maatstaaf voor transport op lange afstanden en geschikt voor LZV! De 2 DAF XF 460 Space Cab trekkers zijn uitgerust met een state off the art 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, en een gegalvaniseerde stalen bumper met halogeen koplampen en mistlampen van onbreekbaar Lexan.

Comfort

2 DAF XF 460 Post LogisticsDe cabine van de XF met een leefruimte van 12,6 m3 en een stahoogte van 2,25 meter is ongeëvenaard. De chauffeur heeft een Luxury air chauffeursstoel met tweetraps stoelverwarming, stand verwarming, automatische temperatuurregeling (ATC), ruim 535 liter aan opbergruimten en een koellade van 42 liter. De cabine heeft grote zijruiten uit één stuk en het unieke DAF Night Lock dat doeltreffend beschermd tegen inbraak en beroving.

Laadvermogen

Voor het lange afstandstransport welke Post Logistics dagelijks rijd, zijn een hoog laadvermogen en ontspannen rijgenot bepalende factoren. De DAF XF biedt het allebei. Dankzij het lichte chassis en de achteras is veel gewicht bespaard. Zonder concessies te doen aan stijfheid en duurzaamheid. De asophanging en besturing dragen bij aan een hoog rijcomfort, net als de cabineophanging. De DAF XF 460 Space Cab is een genot om mee te rijden.

De 2 DAF XF 460 trekkers zijn gespoten in de bedrijfskleuren van Post Logistics. En met een stoer en elegant uiterlijk zijn het oprecht mooie visitekaartjes voor het transportbedrijf!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Post Logistics met de mooie afgeleverde DAF XF trekkers, en wenst Post Logistics veel succes en veilige kilometers toe!

2 DAF XF 460 Post Logistics - Bedrijfswagen Service Friesland