2 DAF CF 300 FA met aanhangwagen voor Rentex

Bedrijfswagen Service Friesland mocht de sleutels overhandigen van 2 nieuwe DAF CF 300 FA met aanhangwagen aan Rentex in Bolsward.

2 DAF CF 300 FA met aanhangwagen voor Rentex

DAF CF 300 FA met aanhangwagen exterieur

De DAF CF 300 FA-distributietruck is uitgevoerd met een Day Cab. En heeft daarnaast een verstelbare dakspoiler en Fenders. De CF 300 FA heeft een mechanische cabine-ophanging met een vaste cabine opstap. Met daarnaast Halogeen koplampen, een lichtbundel voor rechtsverkeer, Led dag verlichting en mistlampen heeft de DAF CF een uitstekend zicht.

De cabine is gespoten in de groene cabinekleur waarin eenieder Rentex herkent. De belettering is aangepast aan de nieuwe stijl van Rentex. En ook met de 2 DAF CF 300 FA met aanhangwagen in dezelfde groene cabinekleur, is een prachtig geheel! De opbouw is ook nu weer verzorgd door Carrosseriebouw Yntema in Heerenveen.

Aluminium brandstoftank en Ad Blue tank

De DAF CF 300 heeft daarnaast een 620 liter aluminium brandstoftank en een 130 liter Ad-Blue tank. Hiermee kan de CF heel wat kilometers afleggen. Met het gebruik van Ad-Blue bereikt Rentex ook een sterke vermindering van de uitlaatemissie. Wat ten eerste het milieu ten goede komt. Ten tweede is aangetoond dat trucks met Ad-Blue ook minder brandstof verbruiken.

2 nieuwe-DAF CF met- aanhangwagen voor Rentex

2 nieuwe DAF CF met aanhangwagen voor Rentex

De cabine interieur kleuren zijn in Dark Sand met een Black Rock decoratie. Verder is de DAF CF 300 FA 4×2 Day Cab uitgevoerd met een Luxury Air chauffeursstoel. En hebben de beide CF combinaties een Automatische temperatuur regeling met Airco. Daarnaast bezit de DAF CF combinatie een glazen dakluik met handbediening. En een pollenfilter.

Communicatie en rijmanagement

In de DAF CF is een Universele Fleet Management Systeem Connector gebouwd. Samen met het winstgevende DAF Connect. DAF Connect geeft Rentex informatie voor optimale prestaties. En door DAF Connect heeft de DAF CF 300 een aanpasbaar en gebruiksvriendelijk dashboard met duidelijke informatie over:

  • De voertuig locatie
  • Het brandstofverbruik
  • De afgelegde kilometers
  • En de bezettingsgraad van het wagenpark en stationair tijd
2 nieuwe-DAF CF met- aanhangwagen voor Rentex

DAF Connect

De ‘Live Fleet View’ levert Rentex ook nauwkeurige informatie over de locatie van het voertuig. Zo kan Rentex de inzet van het wagenpark optimaal plannen. Met inbegrip van routes en rijtijden. Met DAF Connect, het nieuwe wagenparkbeheersysteem van DAF, haalt Rentex het beste uit zijn mensen en de voertuigen. Op basis van de informatie die DAF Connect geeft. Kan het onderhoud ook nog beter worden afgestemd op het specifieke wagenpark en bedrijfsvoering van Rentex. Bedrijfswagen Service Friesland ondersteunt Rentex ook proactief door op het juiste moment onderhoud en reparaties in te plannen en snel en secuur uit te voeren.

Aandrijving

De DAF CF 300 FA is uitgevoerd met een PACCAR MX-11 motor. Met daarnaast de soepel schakelende geautomatiseerde TraXon versnellingsbak. Welke ook handmatig bediend kan worden. Zo zijn alle twee DAF CF 300 FA met aanhangwagen ook een ware Pure Excellence distributietruck voor Rentex.

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Rentex maar wat graag. En wenst Rentex en de chauffeurs veel succes en veilige kilometers toe!

Bedrijfswagen Service Friesland
2 DAF CF 300 FA met aanhangwagen voor Rentex Bolsward - Nieuwe daf cr afgeleverd door Bedrijfswagen Service Friesland