1e New CF 410 in Friesland voor Visser Transporten

.Bedrijfswagen Service Friesland mag de sleutels overhandigen van de 1e new CF 410 in Friesland aan Visser Transporten Bolsward.

1e New CF 410 in Friesland voor Visser Transporten Bolsward

Visser Transporten Bolsward VTB

Visser Transporten Bolsward en Bedrijfswagen Service Friesland gaan al even samen terug in de tijd. Waarin BSF al vaker een DAF CF of oplegger aan Visser Transporten Bolsward heeft mogen afleveren. Visser Transporten is een transportbedrijf welke al 75 jaar in het logistieke transport bekend is.

Het effect van gewoon goed transport

Daarnaast heeft Visser Transporten 75 jaar ruime ervaring opgebouwd. Waarin zij zijn uitgegroeid tot een onderneming welke is gespecialiseerd in distributie. Zij leveren van bouwmaterialen tot aanverwante goederen en gekoelde- en diepvriestransport. Een specialiteit van Visser Transporten is hierin “verhuizingen”.

Visser Transporten levert ook met de grootst mogelijke aandacht voor het logistieke proces. En met precieze en adequate leversnelheid die uniek is in deze branche. Di komt omdat het team van Visser Transporten bestaat uit gemotiveerde mensen. Het zijn creatieve, ondernemende en betrokken vakmensen. Daarnaast zorgt het team en hun wagenpark voor een breed inzetbaar palet aan transport oplossingen. Waarmee zij uw goederen met zorg en aandacht behandelen. Zodat ze snel en betrouwbaar worden vervoerd.

1e New CF 410

1e nieuwe DAF CF 410 in Friesland voor Visser Transporten Bolsward

Daarom is nu ook aan het wagenpark van Visser Transporten de nieuwe DAF CF afgeleverd. De New CF van Visser Transporten is een allround truck en veelzijdig inzetbaar. De DAF CF biedt Pure Excellence met het laagste brandstofverbruik in zijn klasse. Het heeft een hogere koppel met lagere toerentallen gecombineerd met geoptimaliseerde aandrijflijnen. Zeer efficiënte achterassen, geavanceerde elektronica en aerodynamische verbeteringen. Welke als resultaat een tot 7% lager brandstofverbruik op lange ritten geeft. Dit zijn brandstofbesparingen die helpen de operationele kosten te verlagen.

De CF is uitgevoerd met een multi – torque PACCAR MX-11 motor. Dit vermogen leidt tot een nóg hoger koppel bij lagere toerentallen. Zodat de DAF CF nu op kruissnelheid kan rijden met motortoerentallen van slechts van 900 omw/min. Dit leidt niet alleen tot de hoogste efficiency, betrouwbaarheid en duurzaamheid maar mede tot extreem lage geluidsniveaus. Daarnaast is in de hoogste versnelling extra koppel beschikbaar voor geweldige rijkwaliteiten.

Geautomatiseerde TraXon – versnellingsbak

Verder is de nieuwe CF uitgerust met een geautomatiseerde TraXon – versnellingsbak (12 versnellingen). Welke speciaal ontwikkeld is voor lage motortoerentallen in alle versnellingen. Daarnaast zorgt snel en soepel schakelen voor maximale efficiëntie en comfort. Waarin de transmissie uitstekende manoeuvreereigenschappen biedt bij lage snelheden.

Hogere laadvermogens1e new CF afgeleverd door Bedrijfswagen Service Friesland

The New CF 410 is lichter. Hierdoor zijn hogere laadvermogens mogelijk welke bijdragen aan het rendement. Een nieuw, zeer efficiënt en ultra – compact systeem voor de nabehandeling van uitlaatgassen. Emission After treatment System, EAS levert hierin 50 kg gewichtsbesparing op. De geoptimaliseerde motor en hierbij aanpassingen aan het chassis, dragen bij aan een verdere vermindering van het eigen gewicht. Afhankelijk van de as – configuratie leveren deze verbeteringen een gewichtsbesparing tot 100 kg op. The New CF kan meer lading vervoeren. Wat van grote waarde is in het distributie transport, waarin elke kilogram telt.

Maximale voertuigbeschikbaarheid

De nieuwe elektrische en elektronische architectuur verbetert de indrukwekkende prestaties op dit gebied nog verder. De bedrading en aansluitingen zijn verder verbeterd en vereenvoudigd voor optimale betrouwbaarheid. Deze bieden tegelijkertijd ongekende flexibiliteit bij het aansluiten van componenten. Het is een vrachtauto welke multifunctioneel ingezet kan worden. Er is een lucht geveerde vooras en 2e rijhoogte toegepast. Waardoor er met deze DAF volume trailers en met normale schotel hoogte kan worden getrokken. Dit alles staat garant voor maximale voertuigbeschikbaarheid en minimale bedrijfskosten. Er zijn onderhoud intervallen mogelijk tot 200.000 kilometer!

Optimaal chauffeurscomfort

1e new CF afgeleverd door BSF

De cabine van The New CF is nog aantrekkelijker om in te werken, verblijven en slapen. Er zijn nieuwe opties waarmee het interieur naar de wens van Visser Transporten en de chauffeur is ingericht. Er zijn talloze verbeteringen welke het rijden gemakkelijker, veiliger en aangenamer maken.

De New CF de meest veelzijdige en stijlvolle truck

De nieuwe exterieurkenmerken en het nieuwe interieurontwerp maken de nieuwe CF het meest aantrekkelijke, comfortabele en plezierige voertuig om mee te rijden. Tal van nieuwe design-elementen maken The New CF tot een aantrekkelijke truck voor het oog. Het perfecte visitekaartje voor Visser Transporten. En een magnifiek mooie verschijning op het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Visser Transporten Bolsward met deze prachtig mooie nieuwe DAF CF En wenst Visser Transporten en de chauffeur succesvolle en veilige kilometers toe.

Gerelateerde artikelen

1e New CF 410 voor Visser Transporten