1e New CF in Friesland voor Visser Transporten

.Bedrijfswagen Service Friesland mag de sleutels overhandigen van de 1e new CF 410 in Friesland aan Visser Transporten Bolsward.

1e New CF 410 in Friesland voor Visser Transporten Bolsward

Visser Transporten Bolsward VTB

Visser Transporten Bolsward en Bedrijfswagen Service Friesland gaan al even samen terug in de tijd. BSF heeft vaker een DAF CF of oplegger aan Visser Transporten Bolsward mogen afleveren. Het is een transportbedrijf welke 75 jaar in het logistieke transport bekend is.

Het effect van gewoon goed transport

Visser Transporten heeft 75 jaar ruime ervaring opgebouwd. Waarin zij zijn uitgegroeid tot een onderneming gespecialiseerd in distributie. Van bouwmaterialen, aanverwante goederen en gekoelde- en diepvriestransport. Een specialiteit van Visser Transporten is “verhuizingen”.

Visser Transporten levert met de grootst mogelijke aandacht voor het logistieke proces. Met precieze en adequate leversnelheid die uniek is in deze branche. Het team van Visser Transporten bestaat uit gemotiveerde mensen. En zijn creatieve, ondernemende , betrokken vakmensen. Het team en hun wagenpark zorgen voor een breed inzetbaar palet aan transport oplossingen. Waar mee zij uw goederen met zorg en aandacht behandelen. Zo dat ze snel en betrouwbaar worden vervoerd.

1e New CF 410

1e nieuwe DAF CF 410 in Friesland voor Visser Transporten Bolsward

Aan het wagenpark van Visser Transporten is nu de nieuwe DAF CF afgeleverd. De New CF van Visser Transporten is een allround truck. Welke Pure Excellence biedt met het laagste brandstofverbruik in zijn klasse. Een hogere koppel met lagere toerentallen gecombineerd met geoptimaliseerde aandrijflijnen. Zeer efficiënte achterassen, geavanceerde elektronica en aerodynamische verbeteringen. Welke resulteren in een tot 7% lager brandstofverbruik op lange ritten. Brandstofbesparingen die helpen de operationele kosten te verlagen.

De CF is uitgevoerd met een multi – torque PACCAR MX-11 motor. Dit vermogen leidt tot een nóg hoger koppel bij lagere toerentallen. De DAF CF kan nu op kruissnelheid rijden met motortoerentallen van slechts van 900 omw/min. Dit leidt niet alleen tot de hoogste efficiency, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Mede tot extreem lage geluidsniveaus. In de hoogste versnelling is extra koppel beschikbaar voor geweldige rijkwaliteiten.

Geautomatiseerde TraXon – versnellingsbak

Verder is de nieuwe CF uitgerust met een geautomatiseerde TraXon – versnellingsbak (12 versnellingen). Die speciaal ontwikkeld is voor lage motortoerentallen in alle versnellingen. Snel en soepel schakelen zorgt voor maximale efficiëntie en comfort. En de transmissie biedt uitstekende manoeuvreereigenschappen bij lage snelheden.

Hogere laadvermogens1e new CF afgeleverd door Bedrijfswagen Service Friesland

The New CF is lichter. Hierdoor zijn hogere laadvermogens mogelijk die bijdragen aan het rendement. Een nieuw, zeer efficiënt en ultra – compact systeem voor de nabehandeling van uitlaatgassen. Emission After treatment System, EAS levert 50 kg gewichtsbesparing op. De geoptimaliseerde motor en aanpassingen aan het chassis, dragen bij aan een verdere reductie van het eigen gewicht. Afhankelijk van de as – configuratie leveren deze verbeteringen een gewichtsbesparing tot 100 kg op. The New CF kan meer lading vervoeren. Van grote waarde in  distributie, waarbij elke kilogram telt.

Maximale voertuigbeschikbaarheid

De nieuwe elektrische en elektronische architectuur verbetert de indrukwekkende prestaties op dit gebied nog verder. De bedrading en aansluitingen zijn verder verbeterd en vereenvoudigd voor optimale betrouwbaarheid. En bieden tegelijkertijd ongekende flexibiliteit bij het aansluiten van componenten. Het is een vrachtauto welke multifunctioneel ingezet kan worden. Er is een lucht geveerde vooras en 2e rijhoogte toegepast. Waar door er met deze DAF volume trailers en met normale schotel hoogte kan worden getrokken. Dit alles staat garant voor maximale voertuigbeschikbaarheid en minimale bedrijfskosten. Er zijn onderhoudsintervallen mogelijk tot 200.000 kilometer!

Optimaal chauffeurscomfort

nieuwe DAF CF afgeleverd door BSF met geautomatiseerde TraXon - versnellingsbakDe cabine van The New CF is nog aantrekkelijker om in te werken, verblijven en slapen. Er zijn nieuwe opties waar mee het interieur naar de wens van Visser Transporten en de chauffeur is ingericht. Er zijn talloze innovaties welke het rijden gemakkelijker, veiliger en aangenamer maken.

De New CF de meest veelzijdige en stijlvolle truck

Nieuwe exterieurkenmerken en het nieuwe interieurontwerp. Maken de nieuwe CF het meest aantrekkelijke, comfortabele en plezierige voertuig om mee te rijden. Tal van nieuwe design-elementen maken The New CF tot een aantrekkelijke truck voor het oog. Het perfecte visitekaartje voor Visser Transporten. En een magnifiek mooie verschijning op het Nederlandse wegennet!

Bedrijfswagen Service Friesland feliciteert Visser Transporten Bolsward met deze prachtig mooie nieuwe DAF CF En wenst Visser Transporten en de chauffeur succesvolle en veilige kilometers toe.

1e New CF 410 voor Visser Transporten