Camper onderhoud is onbezorgd weg!

Is uw camper onderhoud klaar ?

Nu het zonnetje scherp begint te schijnen wilt u er ook weer heerlijk met uw camper op uit. De techniek achter uw camper heeft ook zeker een vakkundige onderhoudsbeurt nodig voor veilig weg! En hier komt Bedrijfswagen Service Friesland om de hoek, vakkundig en een expert op het gebied van het juiste camper onderhoud.

camper onderhoud is onbezorgd weg

Wij beschikken over een moderne werkplaats met speciale bruggen waardoor de grootste campers bij Bedrijfswagen Service Friesland terecht kunnen. Wij onderhouden alle camper merken, Fiat, Iveco, Ford, Mercedes, Hymer, Knaus, Westfalia, en nog vele andere merken.

Voor Bedrijfswagen Service Friesland maakt het niet uit van welk jaar type uw camper ook is. Met elke motor of opbouw van welke camper dan ook zijn onze expert monteurs bekend. En met ons uitstekende apparatuur hebben wij snel de juiste diagnose van uw camper. Waarna uw camper vakkundig en snel van een goede reparatie is voorzien omdat eigenlijk alle onderdelen altijd op voorraad zijn. Bij Bedrijfswagen Service Friesland hoeft u uw camper dus nooit lang te missen, uw camper rolt bij ons veilig in “no time” uit de werkplaats!

Afspraak onderhoudsbeurt camper

U kunt dagelijks een afspraak maken bij Bedrijfswagen Service Friesland, zodat uw camper op en top klaar is. Bovenal krijgen alle NKC leden 10% korting!

Voor een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met onze vestiging in Leeuwarden 058-2880288 of onze vestiging in Bolsward 0515-572200

Of u kunt een afspraak maken via onderstaand contactformulier, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!