Afgeleverde DAF trucks

Met trots presenteren wij u de recent afgeleverde DAF trucks van Bedrijfswagen Service Friesland B.V. Leeuwarden en Bolsward. Hier naast  vindt u hier acties en nieuws over BSF!

DAF Service dealer Noordwest Friesland

Als DAF Service dealer in Friesland zijn wij voor u het erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een DAF truck, DAF trekker met trailer of aanhangwagen. Uiteraard inclusief DAF gecertificeerd onderhoud en service.

Bedrijfswagen Service Friesland vertegenwoordigt in Friesland DAF als 100% erkend servicepartner. Zowel voor verkoop als alle benodigde onderhoud en reparatie. De monteurs van BSF kennen dit degelijke wereldmerk door en door, gaan zeer regelmatig op training bij DAF in Eindhoven, luisteren goed naar de chauffeurs en betrekken hun wensen en opmerkingen in het onderhoudsproces.

Verkoop vanuit kennis van techniek: de ideale combinatie

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij samen met directielid Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Dan bieden wij u vrijblijvend een neutrale schouw aan.

Onderstaande klanten gingen u reeds voor….

Onderstaande klanten gingen u reed voor met een nieuwe of gebruikte truck! Waarvan wij een aantal recensies ook trots hier plaatsen, zie onze Facebookpagina voor meer recensies!

   

Recent afgeleverde DAF trucks

Hieronder ziet u onze recent afgeleverde DAF trucks, waar wij bij Bedrijfswagen Service Friesland enorm trots op zijn!