Afgeleverde DAF trucks

Met trots presenteren wij u de recent afgeleverde DAF trucks van Bedrijfswagen Service Friesland B.V. Leeuwarden en Bolsward. Hier naast  vindt u hier acties en nieuws over BSF!

Verkoop nieuwe DAF trucks - afgeleverde DAF trucks

DAF Service dealer Noordwest Friesland

Als DAF Service dealer in Friesland zijn wij voor u het erkende adres voor uw vertrouwde aankoop van een DAF truck, DAF trekker met trailer of aanhangwagen. Uiteraard inclusief DAF gecertificeerd onderhoud en service.

Bedrijfswagen Service Friesland vertegenwoordigt in Friesland DAF als 100% erkend servicepartner. Zowel voor verkoop als alle benodigde onderhoud en reparatie. De monteurs van BSF kennen dit degelijke wereldmerk door en door, gaan zeer regelmatig op training bij DAF in Eindhoven, luisteren goed naar de chauffeurs en betrekken hun wensen en opmerkingen in het onderhoudsproces.

Verkoop vanuit kennis van techniek: de ideale combinatie

Ondernemers die bij BSF een aankoop doen, werken daarbij samen met directielid Heine de Vries. Door zijn lange staat van dienst op het gebied van techniek, is hij voor onze klanten een sterke inhoudelijke gesprekspartner. En mocht u overwegen met uw bedrijfswagen en getrokken materieel over te stappen naar BSF? Dan bieden wij u vrijblijvend een neutrale schouw aan.

Of bent u juist op zoek naar een gebruikte DAF truck?

Bedrijfswagen Service Friesland kan voor u ook de juiste gebruikte DAF truck vinden welke bij uw wagenpark past. Wanneer wij samen overeen komen welke gebruikte DAF truck u zoekt, gaan wij voor u op zoek bij First choice, het DAF label voor jonge gebruikte trucks.

First Choice DAF gebruikte TRUCKSDeze jong gebruikte trucks zijn exclusief aangeboden door de DAF dealers in Europa. DAF voertuigen met het First Choice label zijn jonger dan vijf jaar en hebben minder dan 500.000 kilometer op de klok.

First Choice trucks voldoen aan de volgende eisen:

•    Minder dan vijf jaar oud
•    Minder dan 500.000 kilometer
•    Compleet nagekeken, van binnen en van buiten.
•    Klaar voor gebruik

Bovendien heeft elke First Choice truck zes maanden garantie op de aandrijflijn, oftewel First Choice Care.

Hebt u belangstelling voor een First Choice gebruikte DAF truck?
Wij vinden vast en zeker de gebruikte DAF truck welke bij uw wagenpark past. Bel ons; 05828880288 of 0515572200 En samen zullen wij de juiste transportoplossing vinden voor uw wagenpark!

Onderstaande klanten gingen u reeds voor met een nieuwe of gebruikte truck! Waarvan wij een aantal recensies ook trots hier plaatsen, zie onze Facebookpagina voor meer recensies!


Recent afgeleverde DAF trucks

Hieronder ziet u onze recent afgeleverde DAF trucks, waar wij bij Bedrijfswagen Service Friesland enorm trots op zijn!